FiraTàrrega. Teatre al carrer

Espai reservat. Accessibilitat

Ciutat Trepat

Aquesta narració condueix fins a la instal·lació ESPAI RESERVAT.

Aquest QR ha estat captat a l'accés de la Ciutat Trepat. La configuració d'aquest espai és variable i la circulació en ell és lliure.

L'espai a l'aire lliure es divideix en dos nivells: el corresponent a on et trobes ara, amb paviment de grava i un altra, el moll, amb paviment de formigó, que ascendeix progressivament des del mateix nivell i fins a 80 cm d'alçada, en direcció paral·lela a la carretera i a 15 metres de distància a ella. En aquest segon nivell, s'hi troben 15 naus afilerades, de 15 metres d'amplada cadascuna i amb el seu propi accés al centre de cada nau.

La instal·lació ESPAI RESEVAT es troba a la nau 5. Per arribar-hi, cal traçar un recorregut en forma de lletra el·la (L) on el punt d'origen es troba a 4 metres en línia recta a la porta d'accés i en sentit contrari a la carretera. A partir d'aquí, cal continuar durant 18 metres en direcció paral·lela a la carretera i en dret, amb la ciutat de Tàrrega a l'esquena. En aquest punt s'hi ubica un element vermell i vertical lleuger de referència. A partir d'aquí cal avançar en línia perpendicular i cap a l'esquerra durant 13 metres fins a trobar un desnivell de 20 cm. Cal superar aquest obstacle i continuar durant uns 7 metres per arribar a la façana.

Aquest punt correspon a la confluència entre les naus 3 i 4. Cada 15 metres comença una nova nau. Al centre de cada nau hi ha el seu propi accés. Per arribar a la nau 5, cal avançar una nau i mitja. Al mur de l'esquerra de la porta d'accés, oberta en aquesta nau, s'hi troba un QR amb les instruccions i descripció de la instal·lació ESPAI RESERVAT, que s'ubica entre l'interior i l'exterior de la nau.

Per continuar visitant l'espai, cal tenir en compte que hi ha diversos obstacles al llarg del moll i per avançar, és recomanable fer-ho per l'extrem més proper al canvi de nivell. A la nau 6 hi ha el servei de bar i els mòduls de bany a la zona anterior a la nau 1, a l'inici de la filera de naus. Per a més orientació, el personal de l'espai està a disposició teva.

Cerca al web

×