FiraTàrrega. Teatre al carrer

Espai reservat. Accessibilitat

Ciutat Reguer

Aquest QR ha estat captat a l'accés de la ciutat Reguer. La configuració d'aquest espai és variable i la circulació en ell és lliure.

Aquesta narració et conduirà fins a la instal·lació ESPAI RESERVAT.

Ara ets a l'accés de la ciutat Reguer. A l'esquerra s'hi troba la instal·lació, formada per tres taulells d'entre 200 i 250 centímetres de longitud cadascun i uns 90 centímetres d'alçada, disposats en forma de semicercle. El punt més a l'esquerra d'aquest semicercle comença a una distància de 3 metres de la façana d'accés. Continuant la direcció que indica el propi taulell, a la seva esquerra i a 1 metre de distància d'aquest primer, s'hi pot trobar el QR amb les instruccions i la descripció de la instal·lació. El paviment és irregular.

Per continuar visitant l'espai, és recomanable seguir una línia recta traçada en perpendicular des de l'accés al recinte. Els diferents espais s'ubiquen a dreta i esquerra d'aquesta línia. El bar es troba a la dreta de l'accés i els mòduls de bany, a l'esquerra, sota dos arbres, i a continuació de la instal·lació ESPAI RESERVAT.

Cerca al web

×