FiraTàrrega. Teatre al carrer

Bases concurs Instagram #FiraTàrregaMoritz

Durada i participació

El concurs tindrà lloc coincidint amb la realització de FiraTàrrega i tindrà vigència des del dijous dia 5 de setembre de 2019 fins al dilluns dia 9 de setembre de 2019 a les 23:59h. Participaran en el concurs els autors de les fotografies penjades a Instagram amb l'etiqueta #FiraTàrregaMoritz i que siguin seguidors del perfil @FiraTàrrega i @MoritzBarcelona. Es poden penjar tantes fotografies com es desitgi. La participació al concurs és gratuïta.

Sobre les fotografies

Les fotografies han de ser originals i fetes amb el dispositiu mòbil durant el període del concurs. No s'acceptaran les que siguin capturades amb càmera digital. El motiu de la fotografia pot ser qualsevol que estigui relacionat amb l'edició de FiraTàrrega.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l'etiqueta #firatàrregamoritz seran públiques al web de FiraTàrrega (www.firatarrega.com), a la pàgina de FiraTàrrega i Moritz Barcelona a Facebook, els perfils a Twitter de FiraTàrrega i Moritz Barcelona i perfils d'Instagram de FiraTàrrega i Moritz Barcelona. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per FiraTàrrega i Moritz Barcelona en futures campanyes de promoció de la fira. FiraTàrrega es reserva l'opció de pujar una selecció de les fotografies participants al repositori Wikimedia Commons de domini públic, acreditant-ne la seva autoria, per al seu ús lliure.

Premi

Hi haurà un únic premi consistent en una nit d'allotjament en cap de setmana per a dues persones a Cal Canela. El premi no podrà ser canviat per diners. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi s'entendrà que hi renuncieu i FiraTàrrega i MoritzBarcelona no us hauran de compensar.

Jurat i veredicte

El jurat emetrà públicament el seu veredicte a partir del 12 de setembre de 2019 i estarà integrat per un membre de FiraTàrrega i un membre de Moritz Barcelona. No es tindrà en compte la participació d'un usuari quan hi hagin indicis clars de trampes o usos impropis. La decisió del jurat es definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l'organització abans de les 12h del divendres 20 de setembre. En aquest cas se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més vots.

Sobre el guanyador/a

La persona guanyadora serà contactada a través d'un missatge a la seva fotografia. El nom també es farà públic als comptes de Facebook i Twitter i Instagram de FiraTàrrega i de MoritzBarcelona. La persona guanyadora haurà de posar-se en contacte amb l'organització al correu comunicacio(ELIMINAR)@firatarrega.com i enviar-hi la fotografia original.

Protecció de dades

Us informem que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer de FiraTàrrega.

Fallades o error dels sistemes

L'organització no es fa responsable de cap fallada o error tècnic dels sistemes informàtics en línia, servidors proveïdors, equips informàtics o correu electrònic que pugui produir-se.

Acceptació de bases i condicions

La publicació d'imatges a Instagram amb l'etiqueta #FiraTàrregaMoritz implica l'acceptació d'aquestes bases. Pujar les fotografies a Instagram amb l'etiqueta #FiraTàrregaMoritz implica l'autorització perquè ens posem en contacte amb el guanyador/a a través d'un missatge a la fotografia. La participació en el concurs implica també l'acceptació de totes les condicions d'Instagram que podeu consultar a instagram.com/legal/terms

Cerca al web

×