FiraTàrrega. Teatre al carrer

Hivernem

FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull impulsem el programa Hivernem per tal de fomentar la recerca en l'escriptura de creacions artístiques vinculades a les arts escèniques i a l'espai públic.

Guanyadors de la convocatòria 2021

Guanyadors de la primera convocatòria 2020

L'objectiu d'aquest programa és contribuir al desenvolupament de processos d'escriptura en les millors condicions, facilitant la recerca, l'intercanvi de coneixement i la mentoria d'experts seleccionats que garanteixin l'excel·lència de l'escriptura, la investigació i la creació.

En aquest marc, seleccionem anualment dos projectes, que han de respondre als criteris següents:

1. Interès de la idea-concepte en funció de:

  • Relació i interès de la idea-concepte en el marc del carrer i l'espai públic.
  • Relació de la idea-concepte amb la ciutadania i/o l'entorn.
  • Relació de la idea-concepte amb altres sectors més enllà del cultural.

2. Coherència i viabilitat de la proposta.
3. Experiència artística en l'àmbit de la recerca, de la cultura i de la creació de les arts de carrer i/o de l'espai públic
4. Compromís i/o adhesió en relació/amb/a els valors de perspectiva de gènere, sostenibilitat i accessibilitat de la propostes.
5. Idoneïtat de les fonts en què es basarà la recerca i en especial l'ús de fonts inèdites.
6. Domini de la llengua catalana parlada i escrita.

Els creadors seleccionats reben una quantitat econòmica, opten a tres residències de treball amb les despeses pagades i compten amb una mentoria individualitzada per part de professionals de prestigi reconegut en l'àmbit d'actuació del projecte.

Requisits per a participar

Els creadors interessats han de presentar un projecte d'entre 5-10 pàgines que especifiqui el tema de la recerca, els objectius i les idees a desenvolupar, un esquema detallat del treball, les fonts documentals a emprar, la metodologia i el pla de treball, juntament amb el currículum vitae. Els candidats han d'acreditar experiència laboral i/o artística en l'àmbit cultural. Es valorarà especialment l'experiència en arts escèniques en l'espai públic i la vinculació amb el teixit creatiu de l'àmbit cultural català.

Pujar

Cerca al web

×