FiraTàrrega. Teatre al carrer

Hivernem

FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull impulsem el programa Hivernem per tal de fomentar la recerca en l'escriptura de creacions artístiques vinculades a les arts escèniques i a l'espai públic.

Guanyadors de la primera convocatòria 2020

L'objectiu d'aquest programa és contribuir al desenvolupament de processos d'escriptura en les millors condicions, facilitant la recerca, l'intercanvi de coneixement i la mentoria d'experts seleccionats que garanteixin l'excel·lència de l'escriptura, la investigació i la creació.

En aquest marc, seleccionem anualment dos projectes, que han de respondre als criteris següents:

  • Qualitat artística i tècnica en l'àmbit de la recerca.

  • Coherència i viabilitat de l'execució del projecte.

  • Experiència artística en l'àmbit de la recerca, de la cultura i de la creació

  • Valors de perspectiva de gènere, sostenibilitat i accessibilitat de les propostes.

  • Idoneïtat de les fonts en què es basarà la recerca i, en especial, l'ús de fonts inèdites.

  • Domini de la llengua catalana parlada i escrita.

Els creadors seleccionats reben una quantitat econòmica, opten a tres residències de treball amb les despeses pagades i compten amb una mentoria individualitzada per part de professionals de prestigi reconegut en l'àmbit d'actuació del projecte.

Requisits per a participar

Els creadors interessats han de presentar un projecte d'entre 5-10 pàgines que especifiqui el tema de la recerca, els objectius i les idees a desenvolupar, un esquema detallat del treball, les fonts documentals a emprar, la metodologia i el pla de treball, juntament amb el currículum vitae. Els candidats han d'acreditar experiència laboral i/o artística en l'àmbit cultural. Es valorarà especialment l'experiència en arts escèniques en l'espai públic i la vinculació amb el teixit creatiu de l'àmbit cultural català.

Pujar

Cerca al web

×