FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 9 de de juliol de 2015

FiraTàrrega i Ros Roca Group convoquen el Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d'Estudis de Gestió Cultural 2015

El guardó, dotat amb 6.000€, té com a objectiu contribuir a la difusió de la recerca en el camp de la gestió cultural en l'àmbit europeu

Tàrrega, 9 de juliol de 2015 - Per cinquè any consecutiu FiraTàrrega s'associa amb el grup Ros Roca amb la finalitat de promoure l'aparició d'estudis inèdits de caràcter, dimensió i aplicabilitat universals en el marc dels estudis de gestió cultural.

Així, el "Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d'Estudis de Gestió Cultural" 2015 té  com a objectiu erigir-se com a eina útil en el camp de la recerca d'estudis culturals. El guardó és un dels pocs d'aquestes característiques que existeixen en l'àmbit internacional i europeu i està obert a aquelles investigacions que girin al voltant de l'anàlisi o la recerca en el camp de la gestió de la cultura, com ara estudis de casos, impacte sobre el territori, estudis comparats, cooperació, polítiques culturals, anàlisi d'organitzacions, topologies de professionals i de públics, R+D, patrocini i mecenatge, entre d'altres.

La recepció dels treballs es realitzarà des del 20 de gener de 2015 fins al 15 de setembre de 2015. Els originals s'enviaran com a document adjunt en format PDF per correu electrònic a l'adreça info@firatarrega.com, especificant a l'assumpte "Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d'Estudis de Gestió Cultural".

La deliberació del jurat  presidit per la Sra. Maria Dolors Enrich (Ros Roca Group) i format pel Sr. Joan Biscarri (Universitat de Lleida), Sr. Lluís Bonet (Universitat de Barcelona), Sra. Elisenda Figueras (Universitat Pompeu Fabra), Sra. Alba Colombo (Universitat Oberta de Catalunya), Sr. Jordi Baltà (APGCC) i Sr. Oriol Martí (FiraTàrrega), tindrà lloc durant el mes d'octubre de 2015 i el seu veredicte es farà públic als webs de FiraTàrrega i Ros Roca Group.

L'obra guanyadora serà presentada per part del seu autor en una jornada oberta al públic al llarg del mes de novembre.

Cerca al web

×