FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 22 de de maig de 2015

Marc Vicens guanya el Premi Junceda de publicitat pel cartell de Fira Tàrrega 2014

El dissenyador gironí Marc Vicens va rebre ahir, 21 de maig del 2015, amb el premi Junceda 2014 de publicitat, pel seu disseny del cartell de la passada edició de FiraTàrrega "per l'atreviment gràfic i per l'impacte que aconsegueix amb la seva proposta"

Barcelona, 22 de maig.- L'Arts Santa Mónica va acollir ahir l'entrega de guardons dels Premis Junceda 2014, en els que es premia una selecció dels millors dissenys i il·lustracions del 2014, en els àmbits de la publicitat, la  premsa i el món editorial.

El dissenyador Marc Vicens va ser reconegut per una proposta que en paraules del jurat "trenca amb la imatge tòpica del Festival de Tàrrega al incloure la mirada del propi públic. Que és qui consumeix, de fet, un festival de carrer", imposant-se a  Joan Negrescolor, per 'Vermut Barcelona Escoda' (Escoda Brushes) Olga Capdevila Muntal, per 'Versió Postal' (Versió Postal) i Judit Canela, per '10.000 km' (Lastor Media)

Vicens és Graduat en disseny gràfic per Escola d'Art d'Olot i Postgrau de il·lustració a l'escola EINA (Barcelona). Ha desenvolupat la seva carrera com a dissenyador gràfic al Servei de Publicacions de la Universitat de Girona i el món editorial. Col.labora amb revistes i publicacions com Revista de Girona, Engega o Time Out Cultura i ha participat en més d'una desena d'exposicions i instal·lacions amb els seus treballs.

L'objectiu dels guardons Junceda és premiar i donar a conèixer la disciplina de la il·lustració en totes les seves àrees d'aplicació. La seva difusió vol afavorir el coneixement d'aquesta disciplina entre el públic majoritari, ja que tant des del punt de vista tradicional com aplicada a les noves tecnologies aquesta ocupa un espai important en les nostres vides.

Cerca al web

×