FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimarts, 21 de d’abril de 2015

Oriol Martí Sambola assumeix la direcció executiva de FiraTàrrega

El fins ara director executiu, Pau Llacuna i Ortínez, traspassa les seves funcions en l'actual gerent

Tàrrega, 21 d'abril de 2015. El Consell d'Administració de FiraTàrrega, reunit en sessió ordinària el 22 d'abril, ha aprovat la «Proposta d'acord relativa al nomenament del director executiu de l'EPEL Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega com a personal directiu». Pau Llacuna i Ortínez dóna així el relleu de la Direcció Executiva de l'organització a Oriol Martí Sambola, actual gerent.

Pau Llacuna completa així una llarga trajectòria en el camp de la gestió cultural del nostre país, que l'ha dut en dues ocasions a vincular-se amb el projecte de la Fira de Tàrrega. En la primera etapa, entre els anys 1985 i 1990, en qualitat de tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega; i en la segona etapa, des de l'any 1998 fins a l'actualitat, primer com a gerent i, a partir de 2012 com a director executiu. A partir d'ara Llacuna passa a exercir funcions d'Assessorament i Consultoria.

Oriol Martí Sambola (Barcelona, 1979) és llicenciat en Ciències Polítiques a la UAB i té el Postgrau en Gestió i Polítiques Culturals (UB) i el Postgrau en Estètica i Narrativa Digital (UOC). Entre els anys 2003 i 2011 va ocupar l'adjuntia a la gerència de FiraTàrrega, i des de l'any 2012 n'ha estat gerent. Codirigeix el Màster de Creació en Arts de Carrer de la Universitat de Lleida. Actualment és el vicepresident de l'Associació de Gestors Culturals de Catalunya.

Cerca al web

×