FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 27 de de juny de 2013

Insectotròpics ofereix un assaig obert al públic al Molí del Talladell

El Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2013 continua presentant-se al sector teatral i a la ciutadania amb un nou assaig obert. Ara és el torn de la companyia catalana Insectotroòpics, que estrenarà en el marc de FiraTàrrega 2013 el seu nou espectacle multidisciplinari Bouazizi. L'assaig obert d'aquesta interessant i innovadora proposta tindrà lloc el proper divendres 28 de juny a les 22:30 hores al Molí del Talladell (Tàrrega).

Després de La Caputxeta galàctica, que vam poder veure en l'edició passada de FiraTàrrega, aquesta companyia multidisciplinària integrada per dos pintors, un músic i tres videoexperimentadors, proposa un segon espectacle que aprofundeix en la investigació plàstica i expressiva i en el mestissatge de mitjans i llenguatges. Un muntatge que ens farà reflexionar sobre temes actuals com la perversió humana, la mesquinesa amagada darrere la maquinària dels estats, la manipulació de les opinions dels ciutadans o la generació i la propagació dels mites. Aquest espectacle s'ha coproduït amb el CAET / TNT.

Insectotròpics és una companyia artística nascuda l'any 2011 a Barcelona arran de la unió d'artistes amb trajectòries de diferents àmbits i llenguatges moguts per les ganes d'experimentar amb la fusió i la interacció de les diverses disciplines que integren per crear nous espectacles multidisciplinaris. El seu treball és una aposta de llarg recorregut i se centre en el desenvolupament d'una nova manera de relacionar-se amb el món de les arts i en la recerca d'un llenguatge propi i singular. La companyia està integrada pels pintors Xanu i Iex, el músic Tullis Rennie i els vídeo-experimentadors VVV, Laia Ribas i Maria Thorson.

Cerca al web

×