FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 31 de de juliol de 2014

Setze empreses es comprometen amb el territori i la cultura en el Club dels Mecenes 2014

La fórmula, que la Fira manté des de fa 12 anys, crea sinergies entre les empreses privades i FiraTàrrega

Tàrrega, 31 de juliol de 2013 - En cada edició de FiraTàrrega s'obre una plataforma de mecenatge per tal que les empreses del territori s'uneixin al projecte cultural de la Fira i hi donin suport. Així, any rere any, la suma de sinergies de les empreses privades en la implicació al desenvolupament d'aquelles activitats culturals que formen part del patrimoni de tota la comunitat es torna cada cop més important. Aquest any un total de 16 empreses formen aquest 2014 el Club dels Mecenes de FiraTàrrega; la qual cosa certifica la bona salut d'aquesta iniciativa en el 12è any que es proposa.

Ahir dimecres 30 de juliol va tenir lloc al Museu Comarcal de l'Urgell la presentació de la programació de FiraTàrrega 2014 als mecenes. La presentació va anar a càrrec del director artístic de FiraTàrrega i va comptar amb la presència del director general de creació i indústries cuturals, Jordi Sellas, a més de diversos representants empresarials i institucionals del territori.

Enguany FiraTàrrega compta amb el mecenatge de Foment Targarí, Diari Segre, ALSA, Consorci Per a la Gestió dels Residus Urbans de L'Urgell, Borges, Plusfresc, Semat Comunicacions, Red Vip's, Sucesores de Falip Navarro, Sorea, Distribuidora Germans Bosch, Tallers Celestí Farré, 9 MAG, Manufacturas Vall Benaiges, Centre Hípic Tàrrega i Auto Nayox.

Com cada any, la idea bàsica del Club és que les empreses que en formen part adquireixin un paquet d'entrades d'espectacles de la Fira a un preu especial de col·laboració. El Club també és un aparador per a aquelles empreses que comparteixen la sensibilitat pel mecenatge cultural i una fórmula d'implicació al territori que les acull. La Fira, per la seva banda, ofereix a les empreses una sèrie d'avantatges en l'àmbit del prestigi, de la imatge i de les relacions públiques. Així, els integrants del Club obtenen presència en els elements de difusió de la Fira, com el programa oficial o la pàgina web (www.firatarrega.com).

FiraTàrrega segueix donant impuls al Club dels Mecenes, amb la intenció d'arribar a un ventall ampli d'empreses del territori i aprofundir en el propòsit amb el qual aquest Club va néixer l'any 2002, que no és altre que implicar el teixit empresarial del territori en el projecte cultural de FiraTàrrega per acostar empresa, ciutat i Fira.

Trobada Club Mecenes FiraTàrrega 2014

Cerca al web

×