FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimarts, 18 de de juny de 2013

Oberta la inscripció de professionals per a FiraTàrrega 2013

El període d'acreditacions per a l'edició d'enguany de FiraTàrrega ja està obert. Fins al proper 1 de setembre, les entitats i els professionals interessats a acudir a la Fira, que tindrà lloc del 5 al 8 de setembre, es poden inscriure com a professionals a aquesta cita anual de les arts escèniques. Fins al proper 18 d'agost, la inscripció té descompte.

Un any més, FiraTàrrega es convertirà en el punt de trobada de molts professionals de tot el món. Tots els professionals acreditats tindran oportunitat de conèixer les activitats i projectes de les següents entitats i de moltes d'altres:

  • La Vitrina Mexicana: Sis companyies oferiran els seus espectacles dins la programació de la Fira i una vintena de professionals participaran en un col·loqui obert sobre les arts escèniques mexicanes, obert a tots els professionals interessats.
  • Els membres de Circostrada se citen enguany a Tàrrega, on faran una sessió oberta d'intercanvi de projectes amb els professionals acreditats.
  • 12 membres de CircusInfo Finland presentaran el panorama del circ a Finlàndia en un estand. Serà un bon moment per forjar trobades i intercanvis.
  • L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) presentarà els seus projectes més immediats.
  • L'AADPC, CIATRE, l'Associació de Professionals del Circ (APCC) i l'Associació de Teatres per a Tots els Públics (TTP) tindran presència als estands de La Llotja de la Fira.
  • La TTP ha confirmat la presència de 16 de les companyies que en formen part que presentaran els seus projectes per al 2013 en un gran espai a La Llotja.
  • L'Asociación de Empresas de Artes Escénicas (ADGAE) tornarà a ser a Tàrrega amb un espai d'empresa en el qual presentarà nous espectacles i un estand on hi haurà els distribuïdors associats.

Els professionals interessats a participar del mercat de les arts escèniques del segon cap de setmana de setembre a Tàrrega i que no hagin rebut la informació per acreditar-se poden demanar la seva inclusió a la base de dades de professionals escrivint a pro(ELIMINAR)@firatarrega.com.

Cerca al web

×