FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dilluns, 16 de de juny de 2014

Oberta la inscripció de professionals per a FiraTàrrega 2014

Tàrrega, 16 de juny de 2014 - El període d'acreditacions per a l'edició d'enguany de FiraTàrrega s'inicia avui i romandrà oberta fins el proper 5 de setembre. Entitats i professionals interessats a participar a la Fira, que tindrà lloc de l'11 al 14 de setembre, es poden inscriure com a professionals a aquesta cita anual de les arts escèniques. Fins al proper 17 d'agost, la inscripció té descompte. A més, diverses associacions professionals catalanes, estatals i internacionals vinculades a les arts escèniques també gaudeixen de descomptes per als seus socis a partir de convenis signats amb FiraTàrrega.

Un any més, FiraTàrrega es convertirà en el punt de trobada internacional dels professionals de les arts escèniques. Tots els professionals acreditats tindran oportunitat de conèixer les activitats i projectes de les següents entitats, entre moltes d'altres:

  • La Llotja té la participació internacional més destacada de la seva història amb la confirmació d'estands de: CircusInfo Finland, Without Walls (Regne Unit), Subtopia (Suècia), IFEA Europe, CULT Circuito Urbano Lombardo della Danza e del Teatro (Itàlia).
  • La Fira serà espai de presentacions de les xarxes i plataformes europees Circostrada (www.circostrada.com) i FACE, Fresh Arts Coalition Europe (www.fresh-europe.org).
  • Per segon any, els membres de CircusInfo Finland presentaran el panorama del circ a Finlàndia. Serà un bon moment per forjar trobades i intercanvis.
  • Hi haurà una presència important de les companyies i professionals de centreeuropa.
  • Els membres de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació de Professionals del Circ (APCC), i l'Associació de Teatres per a Tots els Públics (TTP) participaran als estand paraigua  de les respectives associacions a La Llotja de la Fira.
  • L'Asociación de Empresas de Artes Escénicas (ADGAE) tornarà a ser a Tàrrega amb un espai d'empresa en el qual presentarà nous espectacles i un estand on hi haurà els distribuïdors associats.
  • Per segon any consecutiu i gràcies al suport de la Diputació de Lleida, FiraTàrrega ofereix l'acreditació gratuïta a programadors municipals lleidatans per tal d'incentivar la contractació escènica a la província de Lleida.

Els professionals interessats en participar del mercat de les arts escèniques del segon cap de setmana de setembre a Tàrrega que no hagin rebut la informació per acreditar-se poden demanar la seva inclusió a la base de dades de professionals escrivint a pro(ELIMINAR)@firatarrega.com o consultar el web firatarrega.com, en l'apartat de professionals.

La Llotja 2013

Cerca al web

×