FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Diumenge, 18 de de maig de 2014

FiraTàrrega viatja a l’Argentina per participar al MICSur, el primer Mercat d’Indústries Culturals de l’Amèrica del Sud

FiraTàrrega ha participat a la primera edició del Mercat d'Indústries Culturals del Sud (MICSur) que es va inaugurar el passat 15 de maig a Mar del Plata, Argentina, i que tindrà una continuïtat bianual. Aquesta primera edició, que ha clausurat amb èxit, ha comptat amb uns 3.000 participants promocionant l'intercanvi de les indústries culturals de l'Amèrica del Sud i les relacions entre representants de les arts escèniques a nivell mundial.

FiraTàrrega hi ha presentat el seu model 360º/365 dies l'any que promou la formació, la promoció i l'exhibició de les arts de carrer a través d'un projecte vinculat a la ciutat, al sector i al país. La Fira ha estat convidada en unes jornades organitzades per Iberescena precisament per aquest projecte distintiu i singular que va més enllà de la simple difusió de les arts de carrer i que abasta un mercat mundial per la trobada anual de professionals internacionals. La Fira també afavoreix el moviment i la contractació tant d'artistes catalans a l'estranger com d'espectacles internacionals al nostre país.

MICSur, que a més d'arts escèniques també ha allotjat professionals del món audiovisual, editorial, musical, videojocs i disseny, ha destacat per la gran importància de la seva programació, les rondes de negocis regionals i les trobades entre compradors i venedors de més de deu països de la regió. Argentina, Brasil, Bolívia, Colòmbia, Xile, Equador, Perú, Paraguai, Uruguai i Veneçuela eren els països participants d'aquesta primera edició, i els seus organitzadors ja es plantegen ampliar la seva acció al Carib i a l'Amèrica Central. Les properes edicions de MICSur es realitzaran a Colòmbia 2016 i Brasil 2018.

Cerca al web

×