FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 20 de de febrer de 2014

El Programa Suport a la Creació 2014 acull a Tàrrega 10 companyies entre laboratoris de creació, residències artístiques i produccions transnacionals

Per quart any consecutiu, FiraTàrrega aposta pel foment de la creació d'espectacles d'arts de carrer amb diferents laboratoris de creació, residències artístiques i espectacles de coproducció transnacional. Així, FiraTàrrega continua reinvindicant-se com a Territori Creatiu més enllà dels dies de la fira.

Enguany, Animal Religion, LAminimAL i la companyia formada per Ada Vilaró, Lali Álvarez i Isidre Rebenaque són les joves formacions seleccionades pels laboratoris de creació de FiraTàrrega 2014 amb l'objectiu de fomentar les produccions d'espectacles de carrer i promoure la renovació creativa en escenaris urbans.

Co.LABse, Kamchàtka, la Fundació Collado - Van Hoestenberghe, Los Hermanos Kray i Foradelugar, Les Filles Föllen i la companyia Obskené materialitzaran les seves noves produccions a Tàrrega a través de les residències artístiques 2014. La fira posa a la seva disposició totes les seves infraestructures i assessorament perquè aquests processos es duguin a terme en les millors condicions.

El Programa Suport a la Creació fa visible el treball d'estímul a les arts de carrer que es realitza al llarg de tot l'any des de FiraTàrrega. Entre els objectius específics de la Fira hi ha la promoció de la creació entre artistes emergents, l'impuls de la formació centrada en la creació artística i la formació d'aliances estratègiques per desenvolupar circuïts o produccions tan nacionals com transnacionals d'arts de carrer.

Animal Religion

Cerca al web

×