FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 26 de de juliol de 2019

13 empreses es comprometen amb el territori i la cultura en el Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2019

El Club Mecenes és la plataforma de mecenatge que, des de fa més de 15 anys, crea sinergies entre les empreses privades i FiraTàrrega.

El Club dels mecenes és una iniciativa que neix amb l'objectiu d'aglutinar a l'entorn de FiraTàrrega les empreses i entitats que tenen la voluntat explícita de contribuir al desenvolupament d'aquest esdeveniment.

El Club també és un aparador per a aquelles empreses que comparteixen la sensibilitat pel mecenatge cultural i una fórmula d'implicació al territori que les acull.

La Fira, per la seva banda, ofereix a les empreses a banda d'un paquet d'entrades dels espectacles de cada edició, una sèrie d'avantatges en l'àmbit del prestigi, de la imatge i de les relacions públiques

Un total de 13 empreses formen part del Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2019:
ALSA, Diari Segre, Banc Sabadell, Borges, Celler Carviresa, Ros Roca, Semat Comunicacions, Restaurant La Cava, Manufacturas Vall Benaiges, Sorea, Sucesores de Falip Navarro, Auto Nayox i Cotecnica. 

FiraTàrrega dóna impuls al Club dels Mecenes, amb la intenció d'arribar a un ventall ampli d'empreses del territori i aprofundir en el propòsit amb el qual aquest Club va néixer l'any 2002: implicar el teixit empresarial del territori en el projecte cultural de FiraTàrrega per acostar empresa, ciutat i Fira.

Cerca al web

×