FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 8 de d’agost de 2013

FiraTàrrega participa en la 25a edició del Stockton International Riverside Festival

De l'1 al 4 d'agost, els carrers de la ciutat anglesa van acollir el certamen, que va programar desenes d'espectacles a l'aire lliure

El Festival britànic Stockton Internacional Riverside (SIRF) ha transformat per 25a vegada els carrers del centre de Stockton. De l'1 al 4 d'agost, la ciutat anglesa es va omplir d'espectacles a l'aire lliure de caràcters molt diferents: des d'actuacions i shows a gran escala fins a petites exhibicions íntimes que feien participar els espectadors.

FiraTàrrega hi va ser present a través del seu director artístic, Jordi Duran, que va formar part del jurat de Gone In 20 Minutes, un apartat del festival que dóna l'oportunitat a artistes i companyies emergents de presentar els seus projectes per primera vegada. Els participants optaven a dos premis: un atorgat pel públic i l'altre pel jurat, que aquest any estava format per Mikey Martins, productor de circ independent i director associat del Festival Norfolk and Norwich; la directora del centre cultural londinenc Watermans, Jan Lennox; i el director artístic de FiraTàrrega, Jordi Duran.

El festival permet als assistents redescobrir la geografia de la ciutat a partir de la programació d'espectacles en espais insòlits. Aquest any el SIRF ha comptat amb un espai a l'aire lliure amb capacitat per a més de 10.000 persones i amb un programa integrat per espectacles de 26 companyies diferents, entre les quals es trobava també el creador català Pere Faura.

Oficina d’Informació del Festival SIRF

Instal•lació del col•lectiu Oxford Contemporary Music del SRIF

Cerca al web

×