FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 13 de de juny de 2018

FiraTàrrega i Foment Tàrrega consoliden la seva col·laboració amb un acte obert a la ciutadania el 27 de juliol

FiraTàrrega consolida la seva col·laboració amb Foment Tàrrega, l'Associació de Comerciants de Tàrrega, que agrupa uns 200 establiments associats. Aquest acord serveix com a eina de dinamització econòmica, comercial i turística de la ciutat, ja que aprofita les sinergies que aporta la celebració d'un esdeveniment cultural com la Fira, que compta cada any amb milers de visitants.

Aquest 2018 l'acord té com a objectius principals desenvolupar accions que atansin la ciutadania al carrer, donar visibilitat a la nova col·laboració entre FiraTàrrega i Foment Tàrrega i oferir una imatge global de modernitat, hospitalitat i rigor. Per fer-ho s'ha reprès el Concurs d'aparadors vinculat amb FiraTàrrega acompanyat d'una campanya de comunicació amb la confecció de 5.000 bosses de paper amb un disseny conjunt que repartiran els comerços associats i tindran visibilitat pels carrers de la ciutat durant els mesos de l'estiu.

Com a novetat, aquest any, FiraTàrrega i Foment Tàrrega faran una convocatòria oberta a tota la ciutadania per presentar la programació de FiraTàrrega 2018 a la terrassa de l'Ateneu el 27 de juliol a les 21h, amb una copa de cervesa Moritz de benvinguda i sessió musical a càrrec d'un DJ. Aquesta serà una bona ocasió per conèixer de primera mà les propostes artístiques de la nova edició de FiraTàrrega, que tindrà lloc del 6 al 9 de setembre.

Cerca al web

×