FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 8 de de juny de 2018

La memòria, conversa entre Antonio Zúñiga i Jaume Nieto (D’JADE)

Aquest any FiraTàrrega ha engegat un projecte conjunt amb La Xarxa i les companyies que formen part del programa Suport a la Creació. S'han emparellat les companyies per fer un cara a cara, un diàleg amb el fil conductor d'un tema que té a veure amb les seves propostes artístiques. Aquestes converses tenen la voluntat de donar a conèixer les companyies i les seves peces des d'una nova perspectiva.

La primera trobada l'hem fet amb l'Antonio Zúñiga i en Jaume Nieto (D'Jade) i el tema que els hem proposat debatre és La memòria: el pes del passat en el present, la revisió de la història individual i col·lectiva a partir de temes universals.

Antonio Zúñiga és un dramaturg mexicà convidat per FiraTàrrega a escriure una peça de teatre de carrer que té a veure amb el nostre passat, amb les traces més i menys visibles de la guerra civil al nostre territori. Per la seva banda, Jaume Nieto, és membre de la companyia D'Jade i parla d'Ohtli, un homenatge a l'existència i a la saviesa ancestral i un recordatori de la nostra condició efímera, en forma de ritual col·lectiu.

Cerca al web

×