FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dissabte, 9 de de setembre de 2017

FiraTàrrega 2017: tercera jornada

Demà diumenge conclou FiraTàrrega 2017 i arriba a l'última jornada amb més de 6.600 entrades venudes i 78 passis exhaurits d'un total de 129 sessions de pagament, el que suposa un 78,6% de l'ocupació total. 11 espectacles d'aquesta edició ja estan completament esgotats.

La roda de premsa de valoració d'aquesta edició tindrà lloc demà diumenge a les 17.00h a La Llotja - Tàrrega.

La tercera jornada de FiraTàrrega 2017 ha comptat amb 78 sessions, que han omplert la ciutat d'arts de carrer fins a les 2.00h de la matinada. 

La Fira encara la darrera jornada amb més de 6.600 entrades venudes i 78 passis exhaurits d'un total de 129 sessions de pagament, amb un 78,6% de l'ocupació total. Un cap de setmana on la programació està especialment dedicada al públic familiar, entre d'altres propostes d'arts de carrer i de sala.

A més, 11 espectacles d'aquesta edició ja estan completament esgotats: Momentos estelares de la humanidad Eléctrico 28, Nafrat, el viatge de la vergonya de Nafrat Co., Hamlet (entre todos) de [ los números imaginarios ], Udul de Los Galindos, Ningú no va als aniversaris a l'estiu de Hermanos Picohueso, Mur de Cia3, Momo (versió lliure de Michael Ende) de la Cia. Anna Roca, My baby is a queen, de La Petita Malumaluga, Mira't de Circ Pànic, Breaking Point de Weibel Weibel Co i Bologna: Pasolini de La Veronal.

Demà diumenge tindrà lloc la darrera jornada de FiraTàrrega 2017. El darrer dia comptarà amb un total de 58 sessions de creacions d'arts de carrer per a tots els públics. 

La Plaça Major de Tàrrega acollirà propostes com Lúcidos dels xilens La Licuadora, que repeteixen a la Fira per segon any consecutiu, en aquesta ocasió amb una experimentació escènica del cos en moviment, improvisació i efectes lumínics que apel·la els sentits i la percepció; Meeting Point de la companyia basca Ertza, una peça breu de carrer coreografiada i dirigida per Asier Zabaleta que parteix de la reflexió sobre com s'entrecreuen els laberints vitals de les persones i com això provoca canvis irreversibles; Wetfloor de la Cia. Cris_is, un solo de la clown Cristina Solé que presenta aquesta comèdia en clau de clown i teatre gestual per a tots els públics; o el concert emoriô, de Sound de Secà

Demà també serà un dia ple de propostes familiars i es podrà veure en acció l'elefant Hathi, del Centre de Titelles de Lleida, un espectacle itinerant que pretén captivar els espectadors amb la gran presència d'aquest animal majestuós al ritme de la música hindú; les instal·lacions infantils lúdiques Sonarium de El Pájaro Carpintero o Xics del Xurrac de Tombs Creatius.

La dansa tindrà un paper important en aquest dia, amb les peces Gold Dust Rush d'Eulàlia Bergadà, una coreografia de dansa contemporània d'arrel conceptual i poètica que combina interpretació, fisicitat, espacialitat i sonoritat per construir al·legories a la recerca de la coherència; i Bologna: Pasolini de La Veronal, reconeguda companyia de dansa dirigida per Marcos Morau, que recrea en la seva coreografia l'assassinat de Pier Paolo Pasolini per a sentir, anomenar i entendre allò que no es vol veure. 

A més, FiraTàrrega recull la proposta de l'Associació Somswing Tàrrega d'organitzar una sessió d'iniciació gratuïta i oberta a tothom. Per a aquesta ocasió, es comptarà amb l'actuació del quartet musical de Doc Scanlon, contrabaixista i cantant novaiorquès, que ens transportarà a l'ambient de Nova Orleans.

Meeting point, Ertza

Cerca al web

×