FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 9 de de setembre de 2016

FiraTàrrega 2016: segona jornada

Demà dissabte FiraTàrrega ofereix al públic una extensa programació amb 91 sessions d'arts de carrer, teatre, moviment i circ

La programació del cap de setmana comptarà amb espectacles com Hazte Banquero, dirigida per Simona Levi; El fill que vull tindre, dels valencians El Pont Flotant i Oskara de Kukai Dantza, amb coreografia de Marcos Morau (La Veronal), entre molts altres

La Fira encara el cap de setmana amb 7.121 localitats venudes i 84 passis exhaurits. Un total de 7 espectacles estan completament esgotats

Les arts de carrer han estat les protagonistes de la segona jornada de FiraTàrrega, que ha comptat amb 86 sessions d'espectacles, des de les 10.30h fins a les 2.00h de la matinada. 

La Fira encara el cap de setmana amb 7.121 localitats venudes i 84 passis esgotats. Un total de 7 espectacles estan completament esgotatsLa Cocina Pública de la companyia xilena Teatro ContáinerL'oníric món de DINS d'HoloquéNáufragos de La Industrial Teatrera, All genious all idiot de la companyia sueca Svalbard, Amigoo de Mumusic Circus, Crotch (Entrecuix) de la Cia. Baal i El fill que vull tindre dels valencians El Pont Flotant.

La programació del cap de setmana comptarà amb espectacles com HAZTE BANQUERO. Tarjetas Black: todo lo que quisieron ocultarte con sus propias palabras, de Conservas - Xnet / 15MPARATO, una peça de «teatre de dades», a cavall entre el teatre documental, el drama realista i la comèdia, que narra el cas Bankia a partir de textos i documents inclosos en la causa impulsada pel col·lectiu 15MpaRato.

Una altra proposta que es podrà veure dissabte i diumenge és El fill que vull tindre, dels valencians El Pont Flotant, un recull escènic del diàleg intergeneracional sorgit durant les sessions d'un taller de creació escènica amb veïns i veïnes de Tàrrega al voltant del valor, la dificultat i l'esforç que requereix educar.

La peça Oskara de Kukai Dantza, coreografida per Marcos Morau (La Veronal) recorre alguns passatges de la cultura basca, els seus mites, des del seu origen fins a l'època contemporània. També es podrà veure, entre moltes altres propostes, inTarsi de la Companyia de Circ 'eia'Loo de PontenPie (adreçada a nens de 0 a 5 anys), Limbo deLes Impuxibles i Náufragos de La Industrial Teatrera.

La Cocina Pública, Teatro Container

Menar, Joan Català

Manifesta, Obskené

Cerca al web

×