FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert de Big Bouncers

Plata

Jul 28 2023

Col·lectiu que treballa en l'àmbit de les arts del moviment. El seu interès i disparador radica en el cos i les seves possibilitats i abraça la creació de peces escèniques, performances per a espais no convencionals, site specific i la pedagogia.

Plata. Peça de carrer que posa el focus en el cos i el moviment i utilitza els espais de trànsit per destacar la idea de contagi, afectació i transformació. Partint del gest individual, es busca l'abstracció, per tal de veure els espais quotidians des d'una perspectiva diferent. Els gestos i les accions dels transeünts són el material per al joc. L'alteritat entesa com a possibilitat de transformació social.

Paraules clau: espai públic, mirada, contagi, transformació, quotidià, alteritat, comunitat, participació

...............................

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
28 de de juliol de 2023
Hora
19:00
Lloc

Pl. del Carme. Tàrrega

Preu
Gratuït
Organitza

FiraTàrrega

Per a tots els públics

Afegir al calendari 2023-07-28 19:00 2023-07-28 20:15 Europe/Madrid Assaig obert de Big Bouncers Col·lectiu que treballa en l'àmbit de les arts del moviment. El seu interès i disparador radica en el cos i les seves possibilitats i abraça la creació de peces escèniques, performances per a espais no convencionals, site specific i la pedagogia. Plata. Peça de carrer que posa el focus en el cos i el moviment i utilitza els espais de trànsit per destacar la idea de contagi, afectació i transformació. Partint del gest individual, es busca l'abstracció, per tal de veure els espais quotidians des d'una perspectiva diferent. Els gestos i les accions dels transeünts són el material per al joc. L'alteritat entesa com a possibilitat de transformació social. Paraules clau: espai públic, mirada, contagi, transformació, quotidià, alteritat, comunitat, participació ............................... Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Pl. del Carme. Tàrrega FiraTàrrega

Cerca al web

×