FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert de la Cia. Atzucac

Noves espiritualitats per a persones atees

Jun 14 2023

Companyia transdisciplinària que aborda el seu segon muntatge després d'haver debutat amb la peça Entre polièster (2022). Aprofiten la fragilitat efímera de l'espai teatral per reivindicar la incoherència de les quotidianitats humanes.

Noves espiritualitats per a persones ateesTens inquietuds transcendentals, transgèniques o transhumanes que no pots compartir ni amb les teves amistats, ni amb la teva psicòloga ni amb el teu gos? Nosaltres també. La fi del monopoli sacramental, l'epidèmia d'estrès i el lliure mercat de creences ens fan sentir buides o potser massa plenes. En aquesta proposta transdisciplinària i participativa, ens trobem al voltant d'una taula per intentar trobar respostes a aquests nosequès que què sé jo. Així que, si l'ànima et pica, t'hi esperem. I no et preocupis, perquè aquí tothom busca respostes.

Paraules clau: humor, noves creences, teatre de text, diàleg amb el públic, participació

.........................................

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
14 de de juny de 2023
Hora
19:00
Lloc

Escola d'Arts Ondara.

Pl. del Centenari.  Tàrrega

Google Maps

Preu
Gratuït
Organitza

FiraTàrrega

Per a tots els públics

Afegir al calendari 2023-06-14 19:00 2023-06-14 20:15 Europe/Madrid Assaig obert de la Cia. Atzucac Companyia transdisciplinària que aborda el seu segon muntatge després d'haver debutat amb la peça Entre polièster (2022). Aprofiten la fragilitat efímera de l'espai teatral per reivindicar la incoherència de les quotidianitats humanes. Noves espiritualitats per a persones atees. Tens inquietuds transcendentals, transgèniques o transhumanes que no pots compartir ni amb les teves amistats, ni amb la teva psicòloga ni amb el teu gos? Nosaltres també. La fi del monopoli sacramental, l'epidèmia d'estrès i el lliure mercat de creences ens fan sentir buides o potser massa plenes. En aquesta proposta transdisciplinària i participativa, ens trobem al voltant d'una taula per intentar trobar respostes a aquests nosequès que què sé jo. Així que, si l'ànima et pica, t'hi esperem. I no et preocupis, perquè aquí tothom busca respostes. Paraules clau: humor, noves creences, teatre de text, diàleg amb el públic, participació ......................................... Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Escola d'Arts Ondara. Pl. del Centenari.  Tàrrega Google Maps FiraTàrrega

Cerca al web

×