FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert La Baldufa

Nova producció de circ

Apr 19 2023

Nova creació de circ 2023 (Títol a determinar)

Una nena fuig de la misèria de la seva pàtria i emprèn un periple cap a una terra desconeguda. Què t'emportes de casa teva quan saps que mai més hi podràs tornar? Espectacle de circ contemporani i teatral on, per primer cop, els integrants de la companyia no són els actors protagonistes.

Paraules clau: migració, somnis, expectatives, integració, rebuig

................................

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
19 de d’abril de 2023
Hora
19:00
Lloc

Camp dels Escolapis. Espai Reguer. Tàrrega

Preu
Gratuït
Organitza

FiraTàrrega

Per a tots els públics

Afegir al calendari 2023-04-19 19:00 2023-04-19 20:30 Europe/Madrid Assaig obert La Baldufa Nova creació de circ 2023 (Títol a determinar) Una nena fuig de la misèria de la seva pàtria i emprèn un periple cap a una terra desconeguda. Què t'emportes de casa teva quan saps que mai més hi podràs tornar? Espectacle de circ contemporani i teatral on, per primer cop, els integrants de la companyia no són els actors protagonistes. Paraules clau: migració, somnis, expectatives, integració, rebuig ................................ Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Camp dels Escolapis. Espai Reguer. Tàrrega FiraTàrrega

Cerca al web

×