FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Col·laboració en l'espectacle S.O.S. d'Ada Vilaró

Sep 5 2022

Què necessiten?

Persones preferentment d'entre 16 i 35 anys, així com un/a nen/nena d'uns 10 anys. Es formaran 2 grups. Persones que vulguin enregistrar les seves opinions sobre la temàtica de la peça i es puguin comprometre a participar en assajos i en l'actuació durant la Fira. Lloc: a Tàrrega.

Què hauran de fer aquestes persones?

La companyia enregistrarà les seves opinions i idees. Aquest material s'utilitzarà per a fer l'espai sonor d'una part de l'obra. Durant la Fira, els dies d'actuació els participants sortiran a la part final de la peça i faran una petita acció col·lectiva molt simple.

Disponibilitat requerida

. Dijous 8 de setembre. Assaig general: de 17 a 19h.

. Divendres 9 de setembre (Grup A). Assaig i funcions de 17 a 20h.

. Dissabte 10 de setembre (Grup B). Assaig i funcions de 17 a 20h.


Els interessats heu d'enviar un correu d'inscripció amb les vostres dades de contacte a cies(ELIMINAR)@firatarrega.com, fins al 5 de setembre de 2022.

Data
5 de de setembre de 2022
Lloc

Tàrrega

El fet d’inscriure’s com a voluntari implica el compromís de poder participar en les sessions d’assaig i funció que s’especifiquen.

Afegir al calendari 2022-09-05 00:00 2022-09-05 22:59 Europe/Madrid Col·laboració en l'espectacle S.O.S. d'Ada Vilaró Què necessiten? Persones preferentment d'entre 16 i 35 anys, així com un/a nen/nena d'uns 10 anys. Es formaran 2 grups. Persones que vulguin enregistrar les seves opinions sobre la temàtica de la peça i es puguin comprometre a participar en assajos i en l'actuació durant la Fira. Lloc: a Tàrrega. Què hauran de fer aquestes persones? La companyia enregistrarà les seves opinions i idees. Aquest material s'utilitzarà per a fer l'espai sonor d'una part de l'obra. Durant la Fira, els dies d'actuació els participants sortiran a la part final de la peça i faran una petita acció col·lectiva molt simple. Disponibilitat requerida . Dijous 8 de setembre. Assaig general: de 17 a 19h. . Divendres 9 de setembre (Grup A). Assaig i funcions de 17 a 20h. . Dissabte 10 de setembre (Grup B). Assaig i funcions de 17 a 20h. Els interessats heu d'enviar un correu d'inscripció amb les vostres dades de contacte a cies@firatarrega.com, fins al 5 de setembre de 2022. Tàrrega

Cerca al web

×