FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig Obert Projecte Ingenu

El dia que va morir l'últim panda

Apr 21 2022

Companyia teatral i de recerca que basa el seu treball en la construcció d'atmosferes escèniques a través del cos, el cant i la tecnologia. En constant evolució estètica, defuig les estructures narratives convencionals per generar espectacles que convidin el públic a una experiència activa i vivencial experimentant amb les convencions teatrals, les relacions i amb la pròpia idea de l'ésser humà.

El dia que va morir l'últim panda reflexiona sobre què és allò que ens fa humans a partir de visitar un futur distòpic: els ossos panda s'estan extingint i els científics intenten incubar un embrió fora del ventre matern. Quin futur ens espera en una societat altament digitalitzada i immersa en una evolució exponencial de la intel·ligència artificial? Un muntatge on la companyia repensa la relació amb l'espectador i proposa un format a cavall entre la instal·lació i el teatre, on el públic -proveït d'uns auriculars on es reprodueix una creació sonora a mode de fil conductor- transita lliurement per l'espai escènic i decideix on posar la seva mirada per construir el muntatge final. Públic a partir de 12 anys.

----------------------------------

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
21 de d’abril de 2022
Hora
19:00 h
Lloc

Nau 18 - Cal Trepat

C/ de Josep Trepat Galceran. Tàrrega

Google Maps

Preu
Aforament complet
Organitza

Aforament complet

Afegir al calendari 2022-04-21 19:00 2022-04-21 13:37 Europe/Madrid Assaig Obert Projecte Ingenu Companyia teatral i de recerca que basa el seu treball en la construcció d'atmosferes escèniques a través del cos, el cant i la tecnologia. En constant evolució estètica, defuig les estructures narratives convencionals per generar espectacles que convidin el públic a una experiència activa i vivencial experimentant amb les convencions teatrals, les relacions i amb la pròpia idea de l'ésser humà. El dia que va morir l'últim panda reflexiona sobre què és allò que ens fa humans a partir de visitar un futur distòpic: els ossos panda s'estan extingint i els científics intenten incubar un embrió fora del ventre matern. Quin futur ens espera en una societat altament digitalitzada i immersa en una evolució exponencial de la intel·ligència artificial? Un muntatge on la companyia repensa la relació amb l'espectador i proposa un format a cavall entre la instal·lació i el teatre, on el públic -proveït d'uns auriculars on es reprodueix una creació sonora a mode de fil conductor- transita lliurement per l'espai escènic i decideix on posar la seva mirada per construir el muntatge final. Públic a partir de 12 anys. ---------------------------------- Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Nau 18 - Cal Trepat C/ de Josep Trepat Galceran. Tàrrega Google Maps

Cerca al web

×