FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Taller d'interpretació a l'espai públic

Mar 31 2014

Taller d'interpretació en l'espai públic a càrrec d'Ernesto Collado i Piero Steiner adreçat als alumnes de les escoles i centres universitaris dedicats a la formació teatral així com als professionals de les arts de carrer. Places limitades.

31 MAR - 5 ABR > de 10 a 14h a l a l'Espai Mercat de Tàrrega (Pl. de les Nacions). Matrícula: 40 EUR. Inscripcions a info(ELIMINAR)@firatarrega.com. El dissabte 5 ABR (12h Pl. Nacions) es mostrarà el resultat del treball dels talleristes.

Ernesto Collado és actor i creador vinculat a l'escena contemporània barcelonina. Des de la seva actual residència empordanesa dirigeix el centre Cèl·lula (i fins al 2011 el festival MAPA).

Piero Steiner és actor i director. Ha participat en diferents projectes amb Los Los, El Tricicle, Escarlata Circus, Teatre de Guerrilla, Mal Pelo o la Fundació Collado - Van Hoestenberghe, entre altres.

Data
Del 31 de de març al 5 de d’abril de 2014
Lloc

Espai Mercat - Tàrrega

Preu
40 EUR
Organitza

FiraTàrrega

Afegir al calendari 2014-03-31 00:00 2014-04-05 00:00 Europe/Madrid Taller d'interpretació a l'espai públic Taller d'interpretació en l'espai públic a càrrec d'Ernesto Collado i Piero Steiner adreçat als alumnes de les escoles i centres universitaris dedicats a la formació teatral així com als professionals de les arts de carrer. Places limitades. 31 MAR - 5 ABR > de 10 a 14h a l a l'Espai Mercat de Tàrrega (Pl. de les Nacions). Matrícula: 40 EUR. Inscripcions a info@firatarrega.com. El dissabte 5 ABR (12h Pl. Nacions) es mostrarà el resultat del treball dels talleristes. Ernesto Collado és actor i creador vinculat a l'escena contemporània barcelonina. Des de la seva actual residència empordanesa dirigeix el centre Cèl·lula (i fins al 2011 el festival MAPA). Piero Steiner és actor i director. Ha participat en diferents projectes amb Los Los, El Tricicle, Escarlata Circus, Teatre de Guerrilla, Mal Pelo o la Fundació Collado - Van Hoestenberghe, entre altres. Espai Mercat - Tàrrega FiraTàrrega

Cerca al web

×