FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Circuit Nòmada - La Bisbal d'Empordà

Cia. Alta Gama i Kolektivo Konika

Jul 16 2021

Cia. Alta Gama, Mentir lo mínimo. Desprendre's. Deixar brotar la realitat. El joc mínim. La connexió màxima de dos fragments. El present es transforma en un joc d'anada i tornada. La pell s'esvaeix a cada cercle. La impostura desapareix, inevitablement a cada paraula. La bellesa és mentida. Ja no hi ha ficcions, només presències. Ja no hi ha actuació, només veritat. Circ minimalista. La senzillesa és l'essència i l'oportunitat de sentir més àmpliament tot el que no es veu. L'acció senzilla és la lupa de les sensacions. Un espectacle  circense que té com a element principal la bicicleta acrobàtica i que, amb la seva aparent simplicitat, ens apropa a la complexitat de l'acceptació d'un mateix. Simple, poètic, profund.

Kolektivo Konika, La punta de mi nariz. Un viatge als orígens per reconstruir la memòria comuna. Costums sense sentit aparent, però que expliquen la nostra manera de ser. Sis cossos en joc, sis mons. Els portés acrobàtics i el cant esdevenen l'oportunitat per deformar-ho tot i convidar-nos a conèixer de prop les seves particularitats.

Data
Del 16 al 18 de de juliol de 2021
Hora
A determinar
Lloc

Museu de la Terracota, La Bisbal d'Empordà.

Organitza

Fira del Circ de La Bisbal i FiraTàrrega

En el marc de la Fira del Circ

Afegir al calendari 2021-07-16 00:00 2021-07-18 23:59 Europe/Madrid Circuit Nòmada - La Bisbal d'Empordà Cia. Alta Gama, Mentir lo mínimo. Desprendre's. Deixar brotar la realitat. El joc mínim. La connexió màxima de dos fragments. El present es transforma en un joc d'anada i tornada. La pell s'esvaeix a cada cercle. La impostura desapareix, inevitablement a cada paraula. La bellesa és mentida. Ja no hi ha ficcions, només presències. Ja no hi ha actuació, només veritat. Circ minimalista. La senzillesa és l'essència i l'oportunitat de sentir més àmpliament tot el que no es veu. L'acció senzilla és la lupa de les sensacions. Un espectacle  circense que té com a element principal la bicicleta acrobàtica i que, amb la seva aparent simplicitat, ens apropa a la complexitat de l'acceptació d'un mateix. Simple, poètic, profund. Kolektivo Konika, La punta de mi nariz. Un viatge als orígens per reconstruir la memòria comuna. Costums sense sentit aparent, però que expliquen la nostra manera de ser. Sis cossos en joc, sis mons. Els portés acrobàtics i el cant esdevenen l'oportunitat per deformar-ho tot i convidar-nos a conèixer de prop les seves particularitats. Museu de la Terracota, La Bisbal d'Empordà. Fira del Circ de La Bisbal i FiraTàrrega

Cerca al web

×