FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Circuit Nòmada - Viladecans

Markeliñe, Enmedio y Andrea Paz

Jul 2 2021

Enmedio y Andrea Paz, Fancy Fence. Aquest col·lectiu de professionals que explora les connexions entre l'art i l'acció activista llença al mercat una tanca mòbil robotitzada amb capacitat per a fer seguiments personalitzats. Un robot que et protegeix de tot i de tothom, en tot moment. Un dispositiu que simbolitza una societat dominada per la por. Un happening irònic i àcid per curtcircuitar la lògica de la seguretat i el control social.

Markeliñe, Psike. WARNING! DO NOT REMOVE THIS COVER. I si el nostre cap fos un d'aquests aparells als quals podem treure'n la coberta? En aquest espectacle de carrer, un actor mostra la seva frustració perquè no aconsegueix el reconeixement desitjat per part del públic. Unes rialles burletes surten del «gran cap» que hi ha en escena. En l'intent de silenciar aquestes veus provocadores, l'artista afronta els fantasmes de la seva consciència, en un viatge oníric i farcit de vulnerabilitats a la recerca de l'acceptació per part dels altres.

Data
Del 2 al 4 de de juliol de 2021
Hora
A determinar
Lloc

Viladecans.

Organitza

Festival Al Carrer i FiraTàrrega

En el marc del festival Al Carrer de Viladecans

Afegir al calendari 2021-07-02 00:00 2021-07-04 23:59 Europe/Madrid Circuit Nòmada - Viladecans Enmedio y Andrea Paz, Fancy Fence. Aquest col·lectiu de professionals que explora les connexions entre l'art i l'acció activista llença al mercat una tanca mòbil robotitzada amb capacitat per a fer seguiments personalitzats. Un robot que et protegeix de tot i de tothom, en tot moment. Un dispositiu que simbolitza una societat dominada per la por. Un happening irònic i àcid per curtcircuitar la lògica de la seguretat i el control social. Markeliñe, Psike. WARNING! DO NOT REMOVE THIS COVER. I si el nostre cap fos un d'aquests aparells als quals podem treure'n la coberta? En aquest espectacle de carrer, un actor mostra la seva frustració perquè no aconsegueix el reconeixement desitjat per part del públic. Unes rialles burletes surten del «gran cap» que hi ha en escena. En l'intent de silenciar aquestes veus provocadores, l'artista afronta els fantasmes de la seva consciència, en un viatge oníric i farcit de vulnerabilitats a la recerca de l'acceptació per part dels altres. Viladecans. Festival Al Carrer i FiraTàrrega

Cerca al web

×