FiraTàrrega. Teatre al carrer

Suport a la creació

FiraTàrrega és una estructura permanent de dinamització que treballa tot l’any donant suport als creadors de les arts escèniques i contribuint a la creació de nous mercats per a les arts de carrer.

A través del programa de Suport a la Creació, la Fira estableix un pla de residències artístiques que contempla els Laboratoris de creació i les Residències creatives. En ambdós casos tota l’estructura de FiraTàrrega es posa al servei dels creadors, que fan una estada de treball a Tàrrega per donar forma als seus espectacles.

Així mateix la Fira manté una activa xarxa d’aliances internacionals de cara a fomentar i incentivar projectes de creació transnacional que es materialitzin amb la coproducció d’espectacles transfronterers d’arts de carrer.

Laboratoris de creació

Els Laboratoris de Creació són una convocatòria anual que realitza FiraTàrrega amb l’objectiu de fomentar la producció d’espectacles de carrer. Aquesta iniciativa va destinada a joves creadors interessats en la producció d’espectacles per a un escenari urbà. S’adreça a artistes provinents del circ, la dansa o el teatre. Poden presentar-se a aquesta convocatòria les companyies teatrals, artistes o creadors amb residència administrativa a Catalunya.

Històric de companyies seleccionades

Residències creatives

A través de les residències FiraTàrrega posa a disposició de les companyies les seves infraestructures per tal que puguin materialitzar les seves creacions en les millors condicions, gaudir d’assessorament i d’un suport logístic, tècnic i promocional.

Produccions transnacionals

Des de FiraTàrrega impulsem la participació d'artistes catalans en projectes transnacionals de creació a través de les xarxes, els festivals o els projectes europeus amb els quals col·laborem o participem.

Cerca al web

×