FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Exposició

Love is in the fair

Aug 31 2017

En sintonia amb el leitmotiv de la participació, FiraTàrrega 2017 presenta l'exposició #loveisinthefair centrada en l'experiència relacionada amb les històries d'amor i/o sexe que els espectadors han viscut en el marc de la Fira. Durant l'estiu s'ha realitzat una crida per recollir testimonis gràfics i testimonis escrits dels espectadors per integrar-los en aquest projecte expositiu, que està comissariat per Xavier Garcia i es materialitza en:

1) Una exposició a la Sala Marsà de Tàrrega que recull un gran mural amb les fotografies enviades pel públic i un dispositiu d'àudio on es pot escoltar una selecció de les millors narracions.

2) Una exposició oral materialitzada al Jardinet del Vicenç (davant de la Sala Marsà) durant els dies de FiraTàrrega 2017, en què el públic podrà escoltar una selecció de les 3 millors històries aportades pels espectadors de la Fira.

Data
Del 31 d'agost al 17 de setembre de 2017
Hora
DJ-DV: 19-21h DS-DG, festius i dies FiraTàrrega 2017: 12-14h i 19h-21h
Lloc

Sala Marsà

C/ de la Vilanova, s/n. Tàrrega

Preu
Gratis
Organitza

FiraTàrrega

Ajuntament de Tàrrega

Afegir al calendari 2017-08-31 19:00 2017-09-17 21:00 Europe/Madrid Exposició En sintonia amb el leitmotiv de la participació, FiraTàrrega 2017 presenta l'exposició #loveisinthefair centrada en l'experiència relacionada amb les històries d'amor i/o sexe que els espectadors han viscut en el marc de la Fira. Durant l'estiu s'ha realitzat una crida per recollir testimonis gràfics i testimonis escrits dels espectadors per integrar-los en aquest projecte expositiu, que està comissariat per Xavier Garcia i es materialitza en: 1) Una exposició a la Sala Marsà de Tàrrega que recull un gran mural amb les fotografies enviades pel públic i un dispositiu d'àudio on es pot escoltar una selecció de les millors narracions. 2) Una exposició oral materialitzada al Jardinet del Vicenç (davant de la Sala Marsà) durant els dies de FiraTàrrega 2017, en què el públic podrà escoltar una selecció de les 3 millors històries aportades pels espectadors de la Fira. Sala Marsà C/ de la Vilanova, s/n. Tàrrega FiraTàrrega Ajuntament de Tàrrega

Cerca al web

×